Serviciile noastre

Fiecare proiect reprezintă o oportunitate de a inova și de a găsi modalități mai bune de realizare.

Consultanţă

Consultanţa noastră este în primul rând tehnică şi financiară, iar la nivel de design suntem foarte deschişi la opiniile dumneavoastră.

Proiectare

Echipa noastră de design vă este alături în dezvoltarea unui concept identitar care să fie atât funcţional, cât şi elegant.

Execuţie

În portofoliul nostru se regăseşte o variată gamă de mobilier care iese în evidenţă prin identitate, elaganţă şi performanţă.

Montaj

Pentru mobilierul realizat de noi avem echipe de montatori ce se vor ocupa cu profesionalism de asamblarea rapidă a mobilierului.

Moldmobila produce la comandă toate tipurile de mobilier

Suntem o echipă experimentată şi venim în întâmpinarea clienţiilor cu idei şi solutii pentru orice tip de spaţiu. Vă proiectăm mobila în format 3D împreuna cu dvs. şi vă oferim o viziune clară asupra aspectului final.

Din momentul în care ne contactaţi ve-ţi avea numai de câştigat

Datorită experienţei de peste 10 de ani în realizarea şi montarea mobilei, echipa noastră vă va oferi cele mai bune sfaturi în alegerea materialelor, designului şi amplasării.

Vă oferim aceste sfaturi gratuit, chiar dacă ve-ţi decide să nu comandaţi de la noi, pentru că ţinem foarte mult în a informa corect şi a ajuta clienţii care ne contactează.

Statistici

Abordarea noastră este de a contesta în mod constant gândirea convențională și de a impulsiona în mod neîntrerupt o modalitate mai inteligentă, mai rapidă și mai eficientă de a livra, în timp ce lucrăm întotdeauna cu integritate pentru a ne asigura că respectăm standarde etice ridicate pentru fiecare proiect.

12

ANI
DE EXPERIENŢĂ

16

MUNCITORI
ÎN ECHIPĂ

412

CLIENŢI
DESERVIŢI

520

PROIECTE