Роскошь, которую вы можете себе позволить

Расскажите нам ваши идеи, и мы сделаем мебель, о которой вы мечтаете. Вы будете возвращаться с любовью каждый день в свой дом!

Следуйте за нами:

Телефон:

(+373) 69 139 250
(+373) 22 925 554

Часы работы:

Понедельник – Пятница: 08:00 - 17:00

E-mail:


contact@moldmobila.md

ЧТО МЫ ПРЕДЛАГАЕМ ВАМ
НАШИ УСЛУГИ

Консультирование

Consultanţa noastră este atât tehnică, cât şi financiară, iar la nivel de design suntem foarte deschişi opiniilor dumneavoastră.

Проектирование

Echipa noastră de design vă este alături în dezvoltarea unui concept identitar care să fie atât funcţional, cât şi elegant.

Изготовление и сборка

În portofoliul nostru se regăseşte o variată gamă de mobilier care iese în evidenţă prin identitate, elaganţă şi performanţă.

О НАС

Мы проектируем и изготавливаем мебель, предметы, элементы и аксессуары интерьера и экстерьера для домаCasa în care locuim este locul ce ne influenţează întreaga viaţă. De regulă, ne petrecem cel mai important timp aici: mâncăm, dormim, ne relaxăm şi uneori chiar lucrăm. Pentru a ne putea bucura de toate avantajele pe care ni le poate oferi o casă, trebuie să creăm un echilibru total între modul de construcţie şi de compartimentare a spaţiului şi între modul de mobilare a fiecărei încăperi.

Când vine vorba de mobile trebuie să ţinem cont că fiecare spaţiu are o importanţă deosebită, începând cu livingul şi terminând cu baia, dormitorul sau chiar balcoanele, aşadar, atenţia trebuie să fie sporită atunci când achiziţionăm piese de mobilier.

Dacă simţi că nu te descurci, apelează la nişte profesionişti, cum suntem noi. Cei care crează mobilă sunt la fel ca nişte arhitecţi: iţi pot analiza masurătorile şi te pot ajuta să descoperi soluţii ideale, la care nici nu te-ai gândit.

Casa în care vă veți simți cu adevărat împliniți și fericiți este cea care va fi mobilată şi utiliată exclusiv după propriile preferințe si nevoi!
Почему нас выбирают

Эксклюзивность

Индивидуальный подход для каждого клиента

Профессиональная команда

Наши сотрудники имеют большой опыт

Лучшие материалы

Utilizăm doar materiale de top

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка, сборка и установка

Лучшие инструменты

Используем только высокоточное оборудование.

Проектирование и дизайн

Бесплатные услуги по проектированию и дизайну

Performanțe

Cu o experienta de 12 de ani în execuţie de mobilier, dintr-o gamă largă de materiale, atelierul nostru poate livra produse la cel mai înalt nivel de performanţă. Atenţia la detaliu a echipelor noastre de montaj o să satisfacă şi cele mai exigente standarde, iar produsele noastre de top oferă o durabilitate mare în utilizare pe termen lung.

412
Клиентов
520
Проекты
21
Сотрудников

12

ЛЕТ ОПЫТА
В ВЫПОЛНЕНИЕ МЕБЕЛИ

Последние реализованные проекты

Living

Utilizarea ingenioasă a spaţiului şi sentimentul de „acasă” depind în primul rând de alegerea corectă a obiectelor de mobilier.

Dormitor

De la început trebuie să ne gândim la cum ne putem amenaja un dormitor cât mai pe placul nostru ca să ne simţim bine şi relaxaţi în el.

Baie

Cu o gamă corectă de unități de mobilier pentru baie, există o configurație care să se potrivească pentru orice tipar de baie.

Bucătărie

Pentru amenajarea corectă a bucătăriei vom ţine cont de: eficienţa, funcţionarea, siguranţa folosirii spaţiului şi aspectul estetic.

Свяжитесь с нами

MOLDMOBILA

мун. Кишинэу, ул. Измаил 23 Б

Email: contact@moldmobila.md

Свяжитесь с нами:

Часы работы:

Понедельник – Пятница: 08:00 - 17:00

Наш адрес:

мун. Кишинэу, ул. Измаил 23 Б

google maps karte einbinden pureblack.de